Ajankohtaista

< Takaisin

Syksyn uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa 18.8.

Liikuntapalveluiden järjestämiin syksyn uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa torstaina 18.8.2022 kello 8.

Tarjolla on 3–4-vuotiaiden perhevesileikkikouluja, joihin voi osallistua yksi aikuinen lapsen kanssa. Lisäksi pidetään 4–5-vuotiaiden vesileikkikouluja ja 5–6-vuotiaiden alkeis- ja jatkouimakouluja. Vesileikkikouluissa tavoitteena on, että lapsi oppii itsenäiseen liikkumiseen vedessä, kastautuu pinnan alapuolella sekä oppii veteen puhallukset ja kasvojen kastelemisen. Alkeisuimakouluissa tavoitteena on oppia pysymään pinnalla vapaalla tyylillä. Jatkouimakouluissa tavoitteena on, että lapsi oppii uimaan 10 metriä vapaalla tyylillä. Lasten uimakoulut pidetään Raatin uimahallissa.

Aikuisille on Vesi tutuksi -kurssi sekä alkeis- ja tekniikkakursseja Oulun uimahallissa Raksilassa. Vesi tutuksi -kurssilla tavoitteena on vesipelon voittaminen ja veteen totuttautuminen. Alkeiskurssilla opetellaan alkeita sekä oikeaa hengitystapaa uidessa. Tekniikkakurssilla keskitytään uintitekniikoiden opetteluun.

Uimakouluihin ilmoittaudutaan sähköisessä ilmoittautumisjärjestelmässä www.kuntapalvelut.fi/oulu. Uimakoulut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa.

Uimaopettaja altaan reunalla.

Jakolinkki

Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista