Hupisaarten kesäteatteri

Hupisaarten kesäteatterin ohjelmisto 2022

 

Tulevana kesänä Hupisaarten kesäteatterilla nähdään Akseli Klonkin, Kranniteatterin, Rioliven, Teatteri Neliapilan ja Oulun ylioppilasteatterin näytelmät. Lisäksi musiikkitarjonnasta vastaa mm. Elojazz, Oulu Allstars Big Band sekä Oulu Sinfonia. Myös stand-upia ja yhteislaulua on luvassa. Tarkemmat tiedot ja aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.

 

Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi

Oulun Ylioppilasteatteri esittää Anna Krogeruksen raikkaasti modernisoiman Zachris Topeliuksen klassikosadun Adalmiinan helmi.

Näytelmän ovat ohjanneet Heidi Maria Huotari ja Jenni Ronkainen.

Töttöröö! Adalmiinan helmi on kantaaottava ja räväkkä kasvutarina pumpulissa kasvatetun prinsessan vaiheista. Samaistumispintaa löytyy niin frozen-sukupolvelle kuin heidän vanhemmilleenkin. Toki, kuten prinsessasatuihin kuuluu, mukana ovat mm. hyvät haltiattaret, palvelijat, kuningas, kuningatar ja prinssi! Lämpimästi tervetuloa Hupisaarten kesäteatterille kesäkuussa!

Ensi-ilta ke 1.6. klo 18. Muut esitykset: to 2.6. klo 18, su 5.6. klo 15, ke 8.6. klo 18, to 9.6. klo 18, pe 10.6. klo 19, la 11.6. klo 15, ti 14.6. klo 19, ke 15.6. klo 18 ja to 16.6. klo 19.

Kesto: n. 2 h, sis. väliajan. Ikäsuositus: 6+.

Liput 20/15 € Valveen lippumyymälä, Ticketmaster.fi (+ käsittelykulut ja toimitusmaksu) ja ovelta tuntia ennen esitystä. Alennuslippuun ovat oikeutettuja tavallisten aleryhmien lisäksi lapset alle 12v. Huom: Liput tulevat myyntiin vikkolla 20. Esityksissä käy Kaikukortti (paikkoja rajoitetusti).

Näytelmän oikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner.

Lisätietoa: http://oulunylioppilasteatteri.fi/index.php?id=adalmiinan-helmi

 

OULU ALL STAR BIG BAND & SAMULI PUTRO

Pe 17.6.2022 klo 19
Hupisaarten teatteri (Hupisaartenpolku 31, Oulu)
Liput 25/19/13 €
Ticketmaster Suomi kautta maan. Lipunhinnat sisältävät käsittelykulut. Ovelta tuntia ennen konserttia.

Samuli Putro | laulu
Oulu All Star Big Band 
Jukka Eskola | kapellimestari

Kesän 2022 avauskonsertissa Oulu All Star Big Band saa vieraakseen yhden Suomen menestyneimmistä lauluntekijöistä Samuli Putron. Alkuvuodesta 2021 upean Keskellä Kesää albumin julkaissut Putro ei esittelyjä kaipaa. Menestyksekkään Zen Cafe yhtyeen lopetettua, Putron sooloura starttasi moderniksi klassikoksi nousseella Elämä on juhla -albumilla. Liuta menestysalbumeita on johdattanut raahelaislähtöisen Putron yhdeksi suomalaisen lauluntekijäkaartin kärkinimistä. Putro pitää keikkataukoa kesän 2022, ja siksikin solistivierailu Hupisaarten konsertissa on erityislaatuinen tapahtuma!

Big Band -sovituksia Samuli Putron hiteistä on ollut tekemässä Sampo Kasurinen, Mikko Hassinen ja Rasmus Soini. Konsertin johtaa Oulu All Star Big Bandin taiteellisena johtajanakin toimiva trumpetisti Jukka Eskola.

 

Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja

Esityspäivät: ensi-ilta sunnuntaina 19.6. kello 18.

Lipunmyynti: : Kulttuuritalo Valveen lippumyymälä sekä Ticketmasterin toimipisteet ja ticketmaster.fi. Liput myös tuntia ennen esityksiä Hupisaarten teatterin lippumyymälästä kortilla tai käteisellä. Liput  alk. 15 €. Ryhmäliput ja tiedustelut Akseli Klonkin toimistolta, akseliklonk@gmail.com tai 0503166488. Käytössä Kaikukortti, paikkoja rajoitetusti.

Kirjoittanut: Mauri Kunnas

Ohjaus ja dramatisointi: Janne Kuustie

Nuket: Virpi Tanskanen ja Satu Wiinikka

Lavastus: Virpi Tanskanen, Satu Wiinikka ja Joonas Haataja

Rooleissa: Anu Enqvist, Anna-Leena Järvi, Markus Kaarto ja Anna-Kaisa Kettunen

Hurjan Hauskassa Autokirjassa nukketeatterin lajit vaihtelevat tarinoiden edetessä toiseen, kuitenkin sulautuen opettavaisiksi ja uusia ajatuksia herättäviksi näytelmän osioiksi. Mauri Kunnaksen nerokkaita jekkuja ja kuvallisia ideoita tuodaan esille näytelmässä lavastuksen, nukkien, liikkeen sekä Akseli Klonkille tyypillisen voimakkaan toiminnallisen ilmaisun kautta.

3-103-vuotiaille. Näytelmän kesto 1h 30 min sisältäen väliajan.

 

Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä. 

Esityspäivät: ensi-ilta keskiviikkona 22.6. kello 18.

Lipunmyynt:  Kulttuuritalo Valveen lippumyymälä sekä Ticketmasterin toimipisteet ja ticketmaster.fi. Liput myös tuntia ennen esityksiä Hupisaarten teatterin lippumyymälästä kortilla tai käteisellä. Liput alk. 28/20 € (alennus opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille). Ryhmäliput ja tiedustelut Akseli Klonkin toimistolta, akseliklonk@gmail.com tai 0503166488. Käytössä Kaikukortti, paikkoja rajoitetusti.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Janne Kuustie

Puvustus: Jenna Kauppi

Rooleissa: Anu Enqvist, Anna-Leena Järvi, Markus Kaarto, Anna-Kaisa Kettunen ja Lauri Sallamo

Toiset meistä - musiikkinäytelmä loistavasta iskelmälaulajasta Laila Kinnusesta. Näytelmä jatkaa Akseli Klonkin trilogiaa vahvoista naisista musiikkialalla.

Laila oli useiden tyylilajien kuningatar, jonka tulkinnat maailmanmusiikin klassikoista eri kielillä muistetaan edelleen. Samalla Laila oli ihminen, jonka elämää varjostivat lapsuus sota-aikana ja epäonniset rakkaudet.

Näytelmä toteutetaan edeltäjänsä tavoin ensemble-tyylillä, jossa jokainen työryhmän jäsen näyttelee, soittaa ja laulaa. Näytelmän aikana Hupisaaret täyttyvät ikimuistoisista kappaleista.

Näytelmän kesto 2h 30 min sisältäen väliajan.

 

RIOLIVE: KOLMAS PYÖRÄ - esityskausi 5.-24.7.2022

KOLMAS PYÖRÄ -musiikkikomedia on tunnettujen suomalaisten hittien täyttämä mukaansa tempaava tarina “Saarasta”, joka etsii rakkautta nettideittailun villistä maailmasta. Tinder, EliittiKumppani, Match, Be2, mistä ja miten tietää missä ja kuka on se oikea? Lavalla loistavat mm. TV:stäkin tuttu Sofia Arasola (Salatut elämät, Rantabaari), Tampereen Työväen Teatterin näyttelijä Janne Kallioniemi sekä jo viime kesänä Oulun Möljällä ihastuttanut Eelis Saurio. Lisäksi yksi koko kansan tuntema näyttelijä- ERNEST LAWSON.

Tarinaa kuljettaa eteenpäin totuttuun tapaan koko kansalle tutut hitit, joita yleisö saa laulaa mukana! Pääseekö Saara onnellisesti naimisiin? Miksi rakastuminen on niin helppoa, mutta rakastaminen niin vaikeaa? Montako eri hahmoa pystytään esittämään yhden komedian aikana? Tule Kolmannen pyörän kyytiin ja ota selvää!

Käsikirjoitus: Jani Karvinen, Sami Hintsanen ja Ville Pusa

Tuotanto: Suomen Teatteriravintolat Oy ja Pinky Ponky Productions Oy

Esityksen kesto n. 2h 10min. (sis. väliajan)

Liput: Ticketmaster

 

Lailan Tähtihetket- musiikkinäytelmä

Ti 2.8.2022 klo 18

Koskettava ilottelu Lailan tähtihetkiä -laulunäytelmä tarjoilee näköalapaikan aikansa rakastetuimman ja lahjakkaimman naislaulajan Laila Kinnusen elämän hienoimpiin hetkiin niin estradilla kuin arjessakin. Tarinan punainen lanka raottaa verhoja uudella ennennäkemättömällä tavalla antaen kosketuspintaa Lailan äitisuhteelle, rakkaudelle, menestykselle sekä myös menetyksille.

Lailan tähtihetkiä siivittävät upeat tulkinnat Lailan tunnetuimmista klassikoista, jotka tempaavat katsojansa ajankuvan mukaiseen tunnelmaan 50-60-luvuille glamouria unohtamatta. Lailan tähtihetkiä on kunnianosoitus sekä Laila Kinnusen elämäntyölleen sekä hänen musiikkiperinnölleen.

Musiikkinäytelmää tähdittävät Lailan tytär Milana Misic, tangokuningas Teijo Lindström, tangoprinssi Kalle Jussila sekä Laila ja Olavi -laulukilpailun voittaja 2018 Katja Karisukki.

Säestys Quattro-orkesteri

Ohjaaja Tuomo Salmela ja käsikirjoitus Katja Karisukki

Kesto 2 tuntia ja 15 min

 

TEATTERI NELIAPILA: Typpitehtaan varjossa - esityskausi 29.7.-14.8.2022

Teatteri Neliapila ry esittää draamakomedian Typpitehtaan varjossa Hupisaarilla 29.7.-14.8.

Kesäteatterinäytelmä Typpitehtaan varjossa kertoo totuuteen pohjautuvan tarinan typpitehtaan räjähdyksestä Oulussa sekä muuttoliikkeestä Ruotsiin ja takaisin. Näytelmä on kevyesti huumorilla ja musiikilla höystetty draamakomedia.

Tammikuussa 1963 Oulussa tapahtui Typpi Oy:n lannoitetehtaan räjähdys. Tutkijalautakunnan mukaan salpietarilaitoksessa räjähti noin kymmenen tonnia ammoniumnitraattia. Tehtaan neljäkymmentä metriä korkea salpietaritorni luhistui hetkessä maan tasalle ja aiheutti paineaallon, jonka seurauksena betoni- ja rautaromua levisi kilometrien päähän räjähdyspaikasta. Työttömyys kosketti hyvin monia perheitä. Muuttoliike Ruotsiin tuolloin oli jo käynnistynyt Oulusta ja koko Suomen alueelta. Ihmiset muuttivat Ruotsiin paremman elintason ja elinmahdollisuuksien toivossa.

Lippuja saa https://www.ticketmaster.fi kautta tai Rion lipputoimistosta ke, to, pe klo 11-17 (Hallituskatu 11) ja Hupisaarten lippupisteestä, Konttikahvilasta näillä näkymin 5.7. lähtien.

Tapahtu­ma­ka­lenteri 2022

Kesäkuu:

Ke 1.6.2022 klo 18 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi (ensi-ilta) Liput

To 2.6.2022 klo 18 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi Liput

Su 5.6.2022 klo 15 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi Liput

 

VK 23

Ke 8.6.2022 klo 13 Oulun Eläkkeensaajat ry: Yhteislaulutilaisuus

Ke 8.6.2022 klo 18 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi Liput

To 9.6.2022 klo 18 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi Liput

Pe 10.6.2022 klo 19 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi Liput

La 11.6.2022 klo 15 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi Liput

 

VK 24

Ti 14.6.2022 klo 19 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi Liput

Ke 15.6.2022 klo 18 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi Liput

To 16.6.2022 klo 19 Oulun Ylioppilasteatteri: Adalmiinan helmi Liput

Pe 17.6.2022 klo 19 Oulu All Star Big Band & Samuli Putro Liput

La 18.6.2022 klo 16 Oulu All Star Big Band & Samuli Putro Liput

Su 19.6.2022 klo 18 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja (ensi-ilta) Liput

 

VK 25

Ma 20.6.2022 klo 18 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ke 22.6.2022 klo 18 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä (ensi-ilta) Liput

To 23.6.2022 klo 18 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

 

VK 26

Ti 28.6.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ti 28.6.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Ke 29.6.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ke 29.6.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

To 30.6.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

To 30.6.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

 

Heinäkuu:

 

Pe 1.7.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Pe 1.7.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

La 2.7.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

La 2.7.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Su 3.7.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Su 3.7.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

 

VK 27

Ma 4.7.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ma 4.7.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Ti 5.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas Pyörä Liput

Ke 6.7.2022 klo 15 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

Ke 6.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

To 7.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas Pyörä Liput

Pe 8.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

La 9.7.2022 klo 15 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

La 9.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

Su 10.7.2022 klo 15 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

 

VK 28

Ke 13.7.2022 klo 15 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

Ke 13.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

To 14.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

Pe 15.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

La 16.7.2022 klo 15 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

La 16.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas Pyörä Liput

Su 17.7.2022 klo 15 RIOLIVE: Kolmas Pyörä Liput

 

VK 29

Ti 19.7.2022 klo 13 Oulun Eläkkeensaajat ry: Yhteislaulutilaisuus

Ti 19.7.2022 klo 18 Remakka stand up: Kesäpojat Liput

Ti 19.7.2022 klo 21 Remakka stand up: Kesäpojat Liput

Ke 20.7.2022 klo 15 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

Ke 20.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

To 21.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

Pe 22.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

La 23.7.2022 klo 15 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

La 23.7.2022 klo 19 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

Su 24.7.2022 klo 15 RIOLIVE: Kolmas pyörä Liput

 

VK 30

Pe 29.7.2022 klo 19 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

La 30.7.2022 klo 13 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

La 30.7. 2022 klo 17 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

Su 31.7.2022 klo 14 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

Su 31.7.2022 klo 18 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa  Liput

 

Elokuu:

VK 31

Ti 2.8.2022 klo 18 Lailan tähtihetket- musiikkinäytelmä Liput

Ke 3.8.2022 klo 19 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

4.- 6.8.2022 Elojazz

 

VK 32

Ma 8.8.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ma 8.8.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Ti 9.8.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ti 9.8.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Ke 10.8.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ke 10.8.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

To 11.8.2022 klo 17 Oulu Sinfonia: Karhuherra Paddington

To 11.8.2022 klo 19 Oulu Sinfonia: Roaring Twenties

To 11.8.2022 klo 22 Oulu Sinfonia: Evening Chill

Pe 12.8.2022 klo 19 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

La 13.8.2022 klo 14 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

La 13.8.2022 klo 18 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

Su 14.8.2022 klo 14 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

Su 14.8.2022 klo 18 Teatteri Neliapila: Typpitehtaan varjossa Liput

 

VK 33

Ma 15.8.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ma 15.8.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Ti 16.8.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ti 16.8.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Ke 17.8.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ke 17.8.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Pe 19.8.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Pe 19.8.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

La 20.8.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

La 20.8.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Su 21.8.2022 klo 16 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Su 21.8.2022 klo 19 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

 

VK 34

Ma 22.8.2022 klo 10 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Ma 22.8.2022 klo 14 Teatteri Akseli Klonk: Toiset meistä -musiikkinäytelmä Liput

Ti 23.8.2022 klo 10 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Ti 23.8.2022 klo 13 Teatteri Akseli Klonk: Hurjan Hauska Autokirja Liput

Lisätiedot

Tapahtuma-aluepäällikkö, isännöitsijä Jari Leviäkangas
p. 044 703 8101, jari.leviakangas[at]ouka.fi

Suunnittelija Satu Kiipeli (Hupisaarten teatterin tilavaraukset)
Huom! Teatteri on varattu 30.5.-28.8.2022 välisenä aikana.
p. 044 703 8033, satu.kiipeli[at]ouka.fi

Tapahtumakoordinaattori Sandy Kantola
p. 040 489 0980, sandy.kantola(at)ouka.fi

Myyntivastaava Virpi Länkelä
p. 044 703 7221, virpi.lankela[at]ouka.fi

HUOM: Lipunmyynnistä ja kaikesta käytännön järjestelyistä (mm. väliaikatarjoilut) vastaa kunkin esityksen tapahtumajärjestäjä. Tapahtumajärjestäjien yhteystiedot löytyvät esitysten omilta sivuilta!

 

 

Hupisaarten kesäteatterin toimintaperiaatteet

Hupisaarten teatterin tarkoituksena on tarjota seudun asukkaille ja matkailijoille monipuolista esittävää taidetta. Teatterin toimintakausi on pääsäntöisesti 30.4.-30.9. Vuoden 2023 toimintakauden toimijat valitaan hakemusta perusteella.

Hakuaika toimintakaudelle 2023 on elo-syyskuussa 2022 myöhemmin ilmoitettavana hakuaikana.

Tavoitteena on antaa mahdollisimman usealle toimijalle mahdollisuus toteuttaa esityksensä, konserttinsa tai tapahtumansa teatterilla. Siksi esitykset ja tapahtumat ovat toiminnassa etusijalla, näin ollen harjoitukset tulee pääsääntöisesti järjestää muualla.

Esitysajat sovitaan toimijoiden kanssa yhteisessä kokouksessa tapahtuma-aluepäällikön johdolla. Tapahtuma-aluepäällikkö tekee viime kädessä linjauksen toimintakauden esitysaikataulusta. Teatterilla on mahdollista harjoitella esitysaikojen ulkopuolella. Harjoitusajat sovitaan toimijoiden kanssa yhteistyössä.

Teatterin näyttämö varustetaan lavastekehikolla johon teatteritoimija voi suunnitella lavastuksen. Lavastus on säilytettävissä teatterin varastossa, mahdollisten eri näytösten välissä.

Tavoitteena on, että Hupisaarten teatterilla nähdään monipuolisesti teatteria, musiikkia ja erilaisia tapahtumia niin harrastajien kuin ammattilaisten toteuttamana. Hupisaarten teatteri haluaa osaltaan mahdollistaa oululaisten kulttuuritoimijoiden esiinnousun Kulttuuripääkaupunkiteeman mukaisesti.

 

Uudistunut Hupisaarten kesäteatteri

Hupisaarten teatterin uudisrakennus on monitoimitila, joka muotoutuu helposti eri käyttötarkoitusten mukaan. 

Hupisaarten teatterin uudisrakennuksesta pidettiin yleinen arkkitehtuurikilpailu 2013, jonka jälkeen suunnitelmien jatkokehitykseen valittiin Janne Laukan ja Tuomas Niemelän ”Arborea”.

Rakentamisen kokonaisurakasta vastasi Rakennusliike Manninen Oy. Rakennuttajana toimi Liikelaitos Oulun Tilakeskus. 

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/hupisaarten-teatteri