Ajankohtaista

< Takaisin

Seuraavat vauva- ja perheuinteihin ilmoittautumiset syys-lokakuun vaihteessa

Uusia vauva- ja perheuintiryhmiä alkaa Vesi-Jatulissa Haukiputaalla ja Oulun uimahallissa Raksilassa lokakuussa. Vauvauinnin aloittamisikä on 3–6 kuukautta, ja lapsen painon tulee olla vähintään 5 kg. Ryhmän toiminnan kannalta on tärkeää, että kaikki vauvat aloittavat vauvauinnin 3–6 kuukauden iässä.

Vesi-Jatulin ryhmiin ilmoittautuminen on perjantaina 30.9.2022 klo 8.00 ilmoittautumisjärjestelmässä. Vesi-Jatulissa aloittaa yksi 3–6 kuukauden ikäisten vauvauintiryhmä ja yksi 1–2-vuotiaiden perheuintiryhmä torstaina 20.10.2022. Ryhmiin ilmoittautuneille järjestetään infotilaisuus lauantaina 8.10.2022. Lisätiedot tilaisuuteen liittyen lähetetään sähköpostitse paikan saaneille.

Raksilassa pidettäviin uusiin 3–6 kuukauden ikäisten vauvauintiryhmiin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.10.2022 klo 8.00. Vauvauintiryhmiä on keskiviikkoisin ja lauantaisin. Yli yksivuotiaiden perheuinnit pidetään sunnuntaisin ja niihin ilmoittautuminen on maanantaina 10.10.2022 klo 8.00. Vauvauinnista paikan saaneille pidetään erillinen infotilaisuus ennen uintien aloittamista.

Ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/oulu. Ilmoita ryhmään lapsesi hänen omilla tiedoillaan. Vauvauintiin pääsee aikuisten uintimaksulla. Maksua ei suoriteta netissä ilmoittautumisen yhteydessä. Lue lisää vauvauinneista nettisivuiltamme.

Oulun kaupungin liikuntapalvelut on Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton (SUH) suosittelema vauva- ja perheuintitoimija. SUH:n turvallisen vauva- ja perheuintipaikan diplomin voi saada, jos toiminta täyttää turvalliselle ja laadukkaalle vauva- ja perheuintitoiminnalle asetetut vaatimukset.

Vauvauimari ja vanhempi altaalla.

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!