Oulun tapahtumakalenteri

Oulu – tapahtumien kaupunki

Oulu on vilkas tapahtumakaupunki, joka houkuttelee elämysten äärelle ympäri vuoden. Suurten areenoiden lisäksi tapahtumia tuodaan saunan lauteille, rantalaavuille, avantoon ja jopa oululaisten koteihin. Oulu on mitä mainioin paikka erikokoisille konserteille, urheilutapahtumille, teatteri- tai tanssiesityksille, sirkusnumeroille tai taidenäyttelyille.

Koronavirusinfo tapahtumien järjestäjille

Oulu on yhä pandemian leviämisvaiheessa. Tällä hetkellä tapahtumia ei voi järjestää sisällä edes koronapassin turvin. Rajoitukset jatkuvat 31.1.2022 asti. Ulkona saa taas kokoontua. Vakavan tautitilanteen vuoksi kaupunki suosittelee maskin käyttöä julkisilla paikoilla.

Kongressien kaupunki Oulu

Luonnonläheisessä ja samalla urbaanissa Oulussa kokous on kokemus! Kompakti kaupunkikeskusta, loistavat liikenneyhteydet ja mukavat majoitusmahdollisuudet takaavat vieraiden viihtyvyyden. Kokoustiloja riittää kaikenkokoisille tapahtumille ja oheisohjelmaa joka lähtöön. Vieraanvaraisessa Oulussa tapahtuman järjestäminen sujuu vaivatta. Oulu Convention Bureau (OCB) antaa maksutonta neuvontaa kokousten ja kongressien järjestäjille.

Mitä Oulussa tapahtuu juuri nyt?

 

Tapahtumat sosiaalisessa mediassa - #oulussatapahtuu #lumo2021

 

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/tapahtumat