Ajankohtaista

< Takaisin

Yleisöluento: Luonto hyvinvoinnin lähteenä 22.3. klo 14

Luonnossa oleskelulla on tutkittuja terveys- ja hyvinvointivaikutuksia. Luonnossa liikkuminen yhdistää sekä liikunnan että luonnon myönteiset vaikutukset kehoon ja mieleen. Luonto antaa jokaiselle jotain iästä ja taustasta riippumatta, joten lähiluontoonkin kannattaa lähteä yksin tai kaverin kanssa.

Tervetuloa seuraamaan Pro Terveys-yleisöluentoa aiheesta ”Luonto hyvinvoinnin lähteenä.” Luento pidetään tiistaina 22.3.2022 klo 14–15 sekä etäyhteydellä että ODL:n Wegelius-salissa, osoite on Albertinkatu 16, 0. krs (sisäänkäynti ODL Hyvinvointikeskuksen sisäpihan kautta). Luennoitsijana toimii FM, tutkija Soile Puhakka, ODL Liikuntaklinikalta.

Jos haluat seurata luentoa etänä, ilmoittaudu luennolle viimeistään luentoa edeltävänä päivänä klo 12 tämän linkin kautta. Paikan päällä Wegelius-salissa luento järjestetään voimassa olevia koronaohjeita noudattaen.

Luento on maksuton ja avoin kaikille. Pro Terveys- luennot järjestetään yhteistyössä Oulun kaupungin liikuntapalveluiden ja ODL Liikuntaklinikan kanssa. Nauhoite luennosta julkaistaan jälkikäteen ODL Liikuntaklinikan YouTube-kanavalla.

Ihmisiä metsässä.

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Viralliset ilmoitukset ja kuulutukset voi lukea osoitteessa www.ouka.fi/kuulutukset.